Facebook коментари

Предполагам вече сте видяли новия изглед на блога:
  • готина книга за фон
  • червено, бяло и сиво за основни цветове
  • лява колона
  • допълнително меню с по-важните теми в блога
Но най-важното са Facebook коментарите. Много са удобни, имат възможности за харесване и отговори на отделните коментари.

Ако нямате Facebook можете да коментирате чрез някоя от другите услуги - Yahoo и AOL. Скоро Facebook трябва да добавят Google и OpenID сред възможностите. (За малко успях да добавя коментиране с име и имейл и ще се опитам да го върна.)

С новите коментари можете директно да споделяте всяка публикация в профила си с коментар. Ще се радвам да дискутирате повече под публикациите.

Старите коментари са запазени като read-only. На началната страница ще видите, че линкът за коментиране е във вида 2 + 3 коментара. Това означава, че има 2 коментара от Facebook и 3 от старите.

Ще се радвам да харесате страницата на блога във Facebook, която виждате и вляво. Така не само ще получавате новите публикации, но ще имате възможност и да гласувате за какво да пиша. Всяка седмица или две ще пускам нова анкета с предложения за следващ пост.

Очаквам предложения!

Update: Получих предложение да имплементирам Disqus коментари. След като видях, че реализацията за Blogger е добра веднага ги инсталирах. Тази публикация става малко безсмислена, но ще я оставя за протокола. Enjoy!

Популярни публикации от този блог

Петя Дубарова

Червен пръстен - Blog Challenge 2