Антелегентно

Драги читатели,
entelegentno-blog

Представете си един плаж. Изкуствен плаж. Нека той да се намира например на Тихия океан или пък в безконечната софийска блогосфера. Разрушени са скали (принципи), избутано е морето (морала), добавена е вода с някое и друго водорасло, сложени са химически тоалетни (вулгарности) и кошчета за боклук (bullshit). Разхождат се голи мадами. Идват всевъзможни хора. Драскат по пясъка без смисъл и цел. А вездесъщата  Събина си играе да слага мидички и рапани. Това за мен е ентелегентно - най-влиятелният български блог за bullshit.

Ама вие вобще замисляте ли се как влияте на съвсем младите ви читатели. Говоря за еротиката, с която изпълвате част от публикациите. По-добре им пуснете клипче с хард порно. Но не, вие завоалирано говорите за еротика, секс и перверзии и така ги запленявате, както се чете приказка на малко дете.


--------------------------------------------------------
Тази публикация е написах по предложението на Събина  да оплюем ентелегентно. Това не е истинска критика, защото все пак много ми харесва този проект на съвместно блогване, а постовете на Събина почти винаги са много добри. Keep up the good work!

Коментари

  1. Въх, чакай, че не знам какво да кажа... аз, въздесъща... де да бях! :(

    Мерси много за поста :)

    ОтговорИзтриване
  2. Моля, моля...

    Не можах да го измисля много дълго в този стил, но все пак опитах.

    Щях да ти пиша, че и аз съм се включил в инициативата, но ти си го видяла! Продължавай все така и успех на БГ Сайт 2009!

    ОтговорИзтриване

Публикуване на коментар

Популярни публикации от този блог

Петя Дубарова

Червен пръстен - Blog Challenge 2