Напоследък

Напоследък ми е струпаха доста неща и нямам време да пиша.

Започнах Twitter клиента си за олимпиадата по ИТ. Тази вечер преминавам от Visual C++ на Visual C#. И тъй като трябва да го правя с безплатен софтуер сега инсталирам и Microsft Visual C# 2008 Express Edition (т.е. ограничено като функционалност и езици). Видях, че твърде много съм свикнал на синтаксиса на C# при ООП и визуалното програмиране, където им е и основната разлика. Надявах се да мога да го направя без .NET Framework, ако го пиша на C++, но явно ще се наложи да обяснявам на комисията, че ще ми трябва.

Видях се с братовчедка ми, съпруга й и сина им, които си дойдоха от Канада за около месец. Все още съм много радостен. Забравяме какво нещо е семейството и още повече малките деца. И не е вярно, че малките деца все искат внимание. Ние ги научаваме на това, защото ние се нуждаем от това да им отдадем внимание и обич. Да им дадем всичко от каквото се нуждаят. Всичко е закодирано в подсъзнанието ни. Това ни прави щастливи, за да го правим и така поколението да расте здраво и т.н.

Започнаха изпитванията в училище, а аз изоставам с плана ми за работа по подготовката за кандидатстване в ФМИ. Трябва усилено да решавам задачи тази година, но за тази цел ще ми е нужна стриктна организация на времето.

Скоро ще публикавам нещичко за фотографските ми опити и нещо интересно, което съм срещнал напоследък (може би).

P.S. Един приятел ми каза да пиша по-интересни неща в блога. Истината е, че пиша каквото ми падне, когато имам малко повече време. Когато се получи интересно е добре, а в другите случай не е толкова важно. Дори някой път да не пиша често не смятам скоро да се отказвам от блога си и след няколко години мисля, че ще стане доста хубав продукт.

За интересните неща, които чета вижте споделените ми неща в Google Reader

Коментари

Популярни публикации от този блог

Петя Дубарова

Червен пръстен - Blog Challenge 2