Обратно на училище

Едно от малкото положителни неща днес е, че се видях с приятелите си. Останалото е кофти. Камери в училището, face control на входа (да видим какво ще излезе от това), предстоящ ремонт насред учебната година и поради това скоро ще учим на някакви изчанчени смени. "Аксаков" (другата гимназия в същата сграда) поне ще се изнесат по време на ремонта; откога чакаме да им вземем сградата.

В Пазарджик живеят около 85 000 жители. Имам чувството, че около половината от тях бяха днес на центъра. Ама на суперцентъра, който е сравнително малък. Не просто бяха заети кафетата, а дори и всяка една пейка. Навсякъде миришеше на ядене, но е невъзможно да се вредиш на нито една закусвалня, освен на будките с гевреци. Добре, че поне те са хубави.

А като стана въпрос за храна... На всичкото отгоре вероятно ще затварят павилиончетата около училището ми, защото трябва да ядем задравословно. А толкова хубави сандвичи и баници правеха ...

Общо взето тоя ден имаше доста гадни неща, а на всичкото отгоре сме обратно на училище. Но стига съм ви мрънкал днес. Другия път ще разкажа какво съм си наумил за олимпиадата по информациоони технологии.

Коментари

Популярни публикации от този блог

Петя Дубарова

Червен пръстен - Blog Challenge 2