Конкурс "Родолюбие" и моето участие

Вече 16 години клуб "Родолюбие" провежда конкурс по история, на който ученици от цялата страна се състезават с есета, реферати и презентации по определена тема,свързана с дадена годишнина.
Тази учебна година участвах и аз заедно с моята приятелка, под ръководството на учителката ни по история д-р Ани Рабаджийска. Двамата заедно направихме филм на тема "Българите в Руско-Турската освободителна война" по случай 130-годишнината от Освободителната война. Участвахме в раздел презентации, тъй като организаторите не предоставят друга подходяща състезателна група. Заехме второ място, което дълбоко ме учуди като видях другите презентации. Но вместо да ви обяснявам, нека ви покажа филма.

Филмът не е на две части, но поради ограничението на Youtube за десетминутни видеоклипове се наложи да го разделя на две логически части.
Надявам се да филма да ви харесва и да провокира патриотични чувства у вас. Правихме го точно преди началато на учебната година - септември 2008 г. Ако ви харесва моля оставете коментар.

Коментари

Популярни публикации от този блог

Петя Дубарова

Червен пръстен - Blog Challenge 2